Наш сніданок – чай із відходів,
Сарделі без м'яса у плівці.
Нас оточує стадо уродів,
Що тримає нас в запертій клітці.
Наша доля – іронія Бога,
А кохання – диявола справа.
Це не клітка, а справжня берлога,
Де триває над тілом розправа.
В нас повітря тепер без повітря,
І наука тепер без навчання.
Наша дружба за пивом два літра.
Порно-зйомки ідуть без цурання.
Я чекаю щодня кінець світу,
Але він все ніяк не настане.
Бо кістки його пресой промиті.
Він тепер їм на зло не нагряне.
Аморальна мораль – ненормально?
Відчуваю, тобі це до смаку.
Все огидне і ненатуральне,
Їж хот-доги з кота і собаки.
Правда, смачно? Скуштуй їх побільше.
Заковтни і вдавися, будь ласка,
Про брудне навіть пісні і вірші.
І брудна вже дитячая казка.