Я вчора вночі полювала на зорі,
Що світять яскраво над цими степами.
Вони відобразились в Чорному морі,
І я їх тендітно торкалась руками.
А тиждень тому полювала я в горах.
Всі зорі водночас наблизились тихо.
На рідній землі по безкраїх просторах
Я чула відлуння їх ніжного сміха.
Я бачила зорі у нашій столиці.
Вони прикрашали Майдан своїм світлом.
Дивилась на них я очами тигриці.
Хотіла схопити й понестися вітром.
Ці зорі так сяють лиш над Україной.
І сяйво до кожного в серце доносять.
Добробутом світять над кожной родиной,
Які цього світла чекають і просять.