Нам стільки випало страждати,
І піднімати все з руїни,
Для нас тепер найбільше свято -
День Незалежності країни.
Нехай живем ще не багато
І не в усьому ми єдині,
Але у нас вже не забрати
Дня Незалежності країни.
І генерали і солдати –
Шикуй ряди, пряміші спини,
Бо залп салюту красить свято
Дня Незалежності країни.
Які би не були ще втрати,
А пісня переможно лине,
Нехай живе прекрасне свято –
День Незалежності країни.