Ми зустрілися з тобою
Лише поглядом очей,
Поєднали свої долі
В тихім шепоті ночей.
Ми кохались до пів-ночі,
Ми вставали на зорі -
Наче сонце, твої очі,
Освітили шлях мені.
Це лиш тиха казка ночі,
Й у серцях вогонь горить,
І твої слова пророчі:
"Це остання наша мить."
Ми прощалися з тобою
Лише поглядом очей,
Роз"єднали свої долі
В тихім шепоті ночей.
І тепер, коли розлука
У серцях наших живе,
Будем ми цю казку слухать -
І кохання не помре.
Ми були з тобою разом
Від зорі і до зорі,
Та тепер гірка образа
Й сльози у очах твоїх.
Ми зустрілися з тобою
Лише поглядом очей,
Та в розлуці наші долі,
В тихім шепоті ночей.