Коли на місто впаде ніч
У моїх снах ми віч на віч
На хвилях вічного кохання
Нас занесло у вир бажання
Я потонув в твоїх очах
і я забув що значить страх
В тебе у сні я закохався
З тобою бути назавжди поклявся
Ось знов прийшла до мене ти
Хто ти така і де тебе знайти
чому щоночі знов і знов
До мене ти приходиш в сон
4ому лише тебе люблю
І не побачу на яву
Чи довго буде це тривати
Я хочу цілу вічність спати
І нічка темна зустріч
влаштувала нам обом
і ось моя кохана
вона зі мною знов
її волосся ніжне
вітер розтріпоче
і щось сказати милій хочу
ти королева ночі а твої очі зорі
з тобою хочу бути мила я щоночі
тебе одну кохаю і кожну ніч чекаю
коли до мене ти прийдеш у мої сни
Ось знов прийшла до мене ти
Хто ти така і де тебе знайти
4ому щоночі знов і знов
До мене ти приходиш в сон
4ому лише тебе люблю
І не побачу на яву
Чи довго буде це тривати
Я хочу цілу вічність спати
І от настав вже ранок і сонечко встає
Я повертаюсь в тіло своє
І з нову йду по місту, не хочу їсти, пити
Ну як без тебе далі можна жити??
Та раптом сталось чудо,
Тебе побачив я і ти сказала ніжно -я твоя