Олекса Терен відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую.Це була справжній патріот України. Родилась в Канаді , але все своє життя присвятила служінню Україні, будучи в свій час редактором найстарішого українського часопису в Канаді "Український голос", а потім і редактором видавничої спілки " Тризуб " в Вінніпегу.Я мав з нею коротку зустріч і розмову, ще не знаючи хто вона така.Потім листувались. Вона вислала мені чотирьохтомний " Кобзар" 1952 р. випущений спілкою "Тризуб". Вічна їй пам'ять ! Жаль.