Сопілка. Спів. Небесна гладь
І сни все в далечінь летять
Шукають щастя серед днів
Та мріють, щоб тебе зустрів
Так оселився спокій дивний
На мить розтанув у тобі
Охрещений шляхами долі
Завмер у вічному вогні
Весною вінчані в коханні
Туманом сховані в гаю
Здіймаю погляд у чеканні
На віру та любов земну
Розплющу очі у тремтінні
Здіймуся вітром у тобі
На знак завітного терпіння
Зміню планети полюси
Плекай у пам’яті натхненно
Скарбами вишиті дари
Я буду поруч неодмінно
У серці сумніви зітри
Витають невловимо фарби
Життя малюють навкруги
У розмаїтті барв пісенних
Ти обери яскраві кольори