Ти знову сумуєш, мій друже?
Що сталося у тебе, скажи.
Ти жити втомився вже дуже?
Чи просто не так щось зробив?
Сказати мені ти не бійся.
Таємницю твою збережу,
Лиш болем своїм поділися,
нікому про це не скажу.
Я другом твоїм хочу бути,
Тебе зрозуміти дозволь,
Будем про життя говорити,
Дружити чудово з тобой.
Не буде часу тобі сумувати,
Бо я буду поруч завжди,
Забудь про самотність і втрати,
Лиш в коло довіри впусти. :)