Годинника настінного биття
Хвилини відраховує життя.
Усі спішать. А час собі іде
І за собою людство все веде.
Годинник можеш легко зупинить,
А час вже не зупиниш ні на мить.
Чим далі, то все швидше його плин,
Все менше там, попереду, хвилин.
Усі разом до вічності ідем,
За роком – рік, за дниною – ще день.
А вічність – то є пекло й небеса.
Куди іти – вирішуєш ти сам.