Ранок… Подих літнього настрою проникає через відкрите віконце… Сяйвовом мерехтить по кімнаті…Тиша…Все навколо спить..Лагідні пелюстки троянд ніжаться під покривалом перших сонячних променів... Все спокійно… Лише десь в саду можна почути спів птахів, зустрічаючих день хоровим ансамблем…
Та не тільки чути спів пташиного переголосу, а й тихий шепіт вітерця, який забіг у кімнату тишком і починає усіх будити, і ти не витримуєш і розплюшуєш очі і відчуваєш музику тиші...