В душі гроза,
Але гроза від щастя,
Тонка, немов сльоза,
Вловити лиш тобі це вдасться...
В душі вогонь
Нестримний і гарячий.
Від холоду його боронь,
Для тебе він горить терпляче.
В душі зоря-
Вночі до тебе прилітає...
Лиш тобі віддана вона,
Лиш твоїх очей усе чекає.
В душі мій біль...
Але з тобою він стихає.
"Ну ще не йди, постій!"-
При розставанні серце розриває...
В душі любов
Твоє ім'я тихенько промовляє,
Від неї затихає кров-
Твоїх губ.. солодких.. все чекає....