в більшості випадків людям просто потрібна людина
яка пізно ввечері може подзвонити і сказати
шо день пройшов не дарма, не повз, не мимо,
що він пройшов. і засинаючи стараюся тебе не забувати.
в більшості випадків людям не потрібне кохання,
в більшості випадків їм непотрібні навіть якісь почуття.
їм потрібне спілкування. якомога більше спілкування.
якомога більше того розмовного інтиму, співчуття.
в більшості, людям просто потрібна людиина
про яку думаєш засинаючи
якась особлива, якась така єдина,
і навіть правду всю про неї знаючи,
про те що вам ніколи не бувати разом,
про те що це не та людина яка має бути поруч,
все рівно крутиш в голові знайомі фрази,
все рівно уявляєш її незабутній щирий погляд.
27.05.2011 Львів