Хочу до тебе тягнутися.
Відчути тебе і твій рух,
Я хочу тобі посміхнутися,
Відчути дотик до рук.
Не критися, не плакати з відчаю,
А просто втопитись в тобі.
В твоїй величній безмежності.
Ти небо в моїй голові.
Прозоре і свіже, і чисте.
Високе, глибоке, і мрійне.
Ти велет Моєї Землі.
ІІ.
В тих зелених очах,
Що ховають в собі щось таємне
Проростає весь світ,
Проростає весною у серці.
І не можу у снах
Я звільнитись від них.
Від шаленого виру мовчання.
Де твій погляд тремкий,
Що ловила його на собі,
Де те небо високе, зелене?
Ти тримаєш його, у своїй голові
Бо ж ти велет на Моїй Землі.