Не вірю у початок без фіналу,
Не вірю у Любов, що без страждань,
Не вірю у безсмертну синь фіалок,
Не вірю у сміливість без вагань…
Не вірю у глобальне потепління,
Не вірю у минулого вагу,
А вірю у розкаяння, спасіння,
І в щирість, що Любити дасть снагу…