Як виявилось, щастя є -
Лежить, сопе собі тихенько,
Дитяточко моє мале,
Прижму тебе скоріш близенько.
Люблю дивитись як ти спиш,
Як посміхаєшся, як плачеш.
Радію щиро і без меж.
Ти ще не знаєш, скільки значиш.
Твої маленькі рученята
І пальчики, як ниточки
Я не втомлюся цілувати,
Так сяють очі-зірочки!
Губки твої, мов пелЮсточки,
Очі, як поле волошок.
Лиш удвох ми, зате укупочці.
Нас теплО огортає і затишок.
Капілярчик твій кожен я вивчила -
Не втомилася милуватися.
Життям важким уже навчена -
Ніколи не треба здаватися.