1.Не має кращої на світі мами,
Ніж моя мама – рідна й дорога.
Її стежинка нас веде до храму,
А її пісня, мов жива душа.
Щоранку піснею матуся збудить,
Щодня співає дорогі пісні,
Бо пісня мамина веде повсюди,
Бо голос мами завжди у душі.
ПРИСПІВ:
Заспівай, матусю, пісню солов’їну,
Калинову пісню про наш рідний край.
Заспівай, матусю, хай же пісня лине
На всю Україну, аж за небокрай!
2.Не має кращої на світі мами,
Моя матуся – це весняний цвіт.
Її усмішка - промінь золотавий,
Що відкриває нам прекрасний світ.
Щоранку піснею матуся збудить,
Щодня співає дорогі пісні,
Бо пісня мамина веде повсюди,
Бо голос мами завжди у душі.
ПРИСПІВ:
Заспівай, матусю, пісню солов’їну,
Калинову пісню про наш рідний край.
Заспівай, матусю, хай же пісня лине
На всю Україну, аж за небокрай!