Сині очі кохання,
Бажання і мрій.
Радість і сподівання.
Ніжний шепіт:"Ти мій".
До сліз,до знемоги
Зливались уста.
До безсиль насолоди
Затерпала душа.
Я дивилась у очі,
Ти мене спопеляв.
Мені в розкошах ночі
Своє серце віддав.
В обіймах горіли
Наші спраглі тіла.
Не могли,не хотіли ,
Чути правди слова.
Ми від неї ховались,
А вона, як мара,
Чекала й підкралась.
І впилась у життя.
Розлучила,й топтала,
Той вогонь,що горів.
Та іскринка палає,
Що лишилась із снів.
Я не в силі забути
Обійми міцні.
Хочу знову відчути
Цілунки хмільні.
Хочу знову втопитись
У твоїх очах.
Хочу вних залишитись,
Щоб згоріти до тла.