Прийди на допомогу. Дай руку.
Давай свої бажання. Та в рай.
Скорочується відстань в розлуку.
Ми п*ємо наш улюблений чай.
В тобі давно померла спокійність..
Я бачу гарячковість. Твій вік.
Та я сама не вірю в постійність.
Дай ніжність. Тільки мить. Тиждень. Рік.
Дивися у вікно електрички,
Коли будеш минати міста.
Та й віддавай вірші у полички,
Щоб була я для тебе не та.
Коли прийдеш мені в допомогу,
А я тобі всю душу і чай.
Кросівками втоптавши дорогу,
Тікаєм в рай. Не бійся. Давай.