Мій дощ...моя весна... Мій подих...моя зима... Моя усмішка...моя печаль... Моя радість...мій жаль. Мої мрії...мої сни... Мої надії...мої думки... Мій ангел...моє бажання... Моя тайна...моє безмежне кохання. Мій камінь...моє серце... Мій промінь...моє люстерце... Моя доля...моє життя... Моя воля...моє небуття.. Мій скарб...моє щастя... Моя біль...моє ненастя.
ID: 255425 Рубрика: Поезія, Лірика кохання дата надходження: 22.04.2011 14:15:59 © дата внесення змiн: 22.04.2011 14:15:59 автор: Апатія Нескінченна
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie