Ти бачив все крізь призму
Свої події й правду
Ні граму романтизму
Не вгамував до ладу
Ти відчував жорстокість
Її й випробував завжди
Не згадував й за совість
Лише б тобі вперед іди
І от дійшов ти до мети
А там самотність лиш
Тернистії твої шляхи
І ти тепер чомусь мовчиш?