Облудно-доброзичлива усмішка,
Картинний погляд
Та непевні рухи…
За маскою,
Що закриває скупо:
Фальшивість, страх і слабкість духу.
Кого винити?
Вже Олімп позаду…
В кривих дзеркалах
Не одне, а сто «Я»…
Втім, щось було…
Нажаль, зосталась
Набута з часом Паранойя…
Замкнулось коло.
Вже немає друзів:
Їх, як непотріб
Розгубив в дорозі
І не збагнув…
Упав в знемозі,
І виявилось – пусто в возі!
Позначка нуль -
Карбує незворотність…