В порядку речей,
Для нас кожен день.
Сніданок удома,
Обід на роботі,
Як прийде вечеря,
Посидіти треба..?
Друзі приходять,
Завжди щось приносять.
Гарно в садочку,
В тихому куточку.
Наповняють бокали,
Холодним вином.
Так класно до ранку,
Просидіти гуртом..!