Родом Гриць - із Бербениць
Зорі з неба не хапав,
Не вчащав до молодиць,
І спиртним не зловживав.
Знав одне лиш – працювати,
З ранку раннього й до ночі ,
Та прийшлось відпочивати,
Йому на курорті в Сочі.
На піску лежить щоденно,
Він під сонечком південним,
Ніжне море, далі сині,
І дівчатка у бікіні.
Може хто із вас не знає,
Слова дивного – бікіні,
То нехай запам’ятає –
Це купальник такий - міні.
На грудях вузенька стрічка,
Там листочок з винограду,
Між голісіньких сідничок,
Десь мотузка є позаду.
Гриць утюпився в Богиню,
Бо очей не відірвати,
Та уже через хвилину –
Серце стало калатати.
Бо не бачив ще до нині
Він стриптизу ось такого,
Хоч Богині і в бікіні,
А здається без нічого.
От якби, та спохватився,
Бо під серцем закололо.
- Тьху ти, Гриць перехрестився,
Сунув в рота валідола,
Йому кисень перекрило,
Наче він напився трунку
- Господи, забрав ти силу,
- Забери ж тоді і думку.