1.Прилетіли ластівочки,
Стали щебетати
І веснянки-весняночки
Голосно співати.
Забриніли струни сонця
У моєму серці
І веселі співаночки
Попливли озерцем.
ПРИСПІВ:
Ой, весна! Ой красна!
Розцвіла моя душа.
Ой, весна! Ой красна!
Ллється пісня голосна.
2.Пісня крила розгорнула
Та й злетіла в небо
І понесла радість людям
У міста і села.
Хай лунають як трембіти
Весняні наспіви,
Щоб всі люди і всі діти
Цій весні раділи.
ПРИСПІВ: 2р.
А веснянки наче птахи,
Все собі літали
І весняним білим цвітом
Сади прикрашали.
Де торкнулися землиці -
Трава зеленіла,
Де торкалися серденька,
Там душа раділа.