На різних мовах
- На подвір`ї у бабусі
Різне птаство - кури, гуси,
Ніс в калюжі качка мочить,
Всі по-своєму лопочуть.
- Як зерно старенька сіє,-
Всі бабусю розуміють!
Про подруг
- Розкажи, Катрусе, дочко,
З ким ти граєш у садочку?
Є товаришка найщира,
Хто це - Люба, Оля, Іра?
Посміхнулась хитро Катя:
- Маю подруг я багато,
Та гуртуємось для ігор
Я, Данилко, Петрик, Ігор!
Сватання
- Тітко Надю, не відстану,-
За мене віддайте Ганну!
- Та тобі ж п`ять років, легінь,
Рано ще про наречену!..
- Ганя б їжу готувала,
Шила, прала, прасувала.
Я ж, як тато, на дивані...-
Так доводив тітці Ваня.
Мрії
- Хочу я всі букви знати,
Щоб книжки перечитати.
- Я б хотіла фарби мати,
Щоби квіти малювати.
- Я б хотів війсковим стати,
Щоб Оленку захищати.
Я запитую тихенько:
- Чи не я ота Оленка?
2011.
Все додаю і додаю Ваші вірші в обране. А була б у Вас видана книжечка, от із задоволенням придбала.
Борисовна відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
На русском - не обещаю: если украинскую книжку "продвигают" Община и Посольство Украины в Молдове, то очередная русскоязычная книжкка в этой стране никого не вдохновит!.. А детскую на укр. яз. - все возможно, пусть только выйдет из печати. Тоже существуют трения.