Ще мить, і перевернеться весь світ
піде все в рух, з землею під ногами,
перебіжить дорогу чорний кіт
і любий шепіт заміниться гудками.
Ще мить, і в океані сліз
розтане біль, і висохне печаль.
Зірвуться нерви проводами вниз.
Не допоможе совісті міцнезний чай.
Ще мить, й запалиться сірник
спаливши все, чого я так бажала.
І за секунду несамовитий крик
убє весну, котру я так чекала.
А ти прокинешся й поглянеш у вікно.
А все так сіро буде ,з фарбами туги.
Ти впадеш горілиць й промовиш шепотом:
"Віддай мені ту мить,де разом ми були"