Так кардіохірург це одна з найцікавіших і найпотрібніших професій на землі. Він вирішує все чи робити операцію,чи потрібне тобі твоє серце чи викинути його у смітник перед тим вкинувши в сміттєвий чорний пакетик. Але безперечно вуйко Роман таким благородним "дохтором" як його називали у селі не був. Він любив собі перехелити стаканчик другий,погомоніти про те про се, з новим пацієнтом і розказати кілька цікавих історій зі своєї вигаданої практики.Тому коли наш герой вперше переступив поріг його кабінету той саме наливав собі свіженьку порцію баби Любівського самогону.
-Привіт дохторе у мене смертельна проблєма!
- шо сталосі хлопчику мій? - і одним залпом прикінчивши дозу самогону дохтор приступив до вирішення віковічної проблеми - любові. Спочатку виписав сто грамів самогону двічі на день(щоб розрекламувати марку)пізніше порадив кількох достиглих дівчаток(які давно уже мали б вийти заміж)але врешті решт чи то від нудоти чи то від нестачі діягнозу він гучно,міцно,і з веселим риком захропів...