Дружба наша розпочалась в університеті,
Ти була така красива, ти була в буфеті,
Підійшла тоді до тебе ще одна Тетянка,
І від тоді ви із нею наче дві панянки.
Всюди поруч, всюди разом, десь якась гулянка,
Не забудеться Лучкова, що є в неї Танька!
У гуртожитку ви жили, на пари ходили,
І мене обороняли від різної хнирі.
Дякую тобі подруго, за твою турботу,
І сьогодні вже весілля і наша турбота,
Щоби ти була щаслива, ми тобі доруєм,
Ці слова чарівні світлі, щиросердно дуже...
День сьогодні особливий, день такий єдиний,
Ти сидиш і біля тебе твоя половина.
Поєднали ви сьогодні разом свої долі,
Міша й Таня від сьогодні ви уже обоє,-
Поріднилися в союзі дві душі дві долі,
Одна ніжна і тендітна, а одна заможна.
То ж нехай квітує вічно та любов єдина,
Яка в парі поєдналась, і чека дитину!
Ось такий вам ніжний репчик ми підготували,
Тож живіть довіку в парі, щоб ми були раді.
Щоб були спокійні, Таня, Що живеш щасливо,
І щоб Міша був для тебе вірний та єдиний!!!
Присвячується подрузі Тані в день її весілля!
Складний, філософський твір. Концептуальність твору - відвертий неофрейдизм. Це далеко не всім сподобається, особливо поетам-стоїкам. Тут імпонує відверто епікурейський світогляд літературних героїв. Успіхів!
Аліска відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00