моя душа неначе птах з пораненим крилом
не може в небо підійнятись
благаю ти мене зігрій теплом
не дай мені у прірву впасти
уже весна але в душі холодний лід
його сама не можу розтопити
я знаю що залишило печальний слід
розлуки нашої минуле літо..
ти ніби є але не тебе поруч нема
а так хотілось би тебе поцілувати
і сльози капають і на душі зима
до тебе так далеко що і не дістати