Ми читаємо казки про Алладіна
Наші лампи усі стерті до дірок
Чи хтось бачив, щоб хоча б одна людина
Так до мрій своїх наблизилась на крок?
Хоч не маємо й розбитого корита
Ми так мріємо про рибку золоту
Що й не бачимо коли душа відкрита
А коли слова кидаються в пусту
Ми купуємо білети в лотерею
І копійкою стираєм покриття
Ми забули вже, що правило старе є
Що у кожного в руках його життя
Ми так хочем щось дістати на халяву
Що в Хоттабича вся лиса борода
І в гонитві за багатством і за славою
Не цінуємо того, що Бог вже дав
А коли, усе ж, розплющуємо очі
То у так давно покинутій кімнаті
Ми побачим те, що сильно хочемо
В кольоровій скринці... так і не піднятій
Не шкідливо мріяти - знають всі давно
Та здійснити мрії - справа нелегкА
Лампи й волосинки діють лиш в кіно
А житті все просто - все в твоїх руках
пІ сІ дякую Іванці за іллюстрацію
Ось завжди мріяла бути ковбоєм,стріляти там по преріях ...,а в житті так складається,що ми самі,наче джини,сидимо кожен у своїй лампіі не можемо скласти до купи свого життя.
MC_Yorick відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
мдя - твоя коллекція смайлів вражає... ти що сама їх пишеш?