«Їду я у краї далекі,
Сумуватиму, як лелека.
Буду вірним тобі, обіцяю!
Тільки що привезти – не знаю?»
«Привезеш помаранчів гарячих,
А я тобі – сонця окрайчик.
Привезеш столиці шматочок,
А я тобі – серця листочок.
Привезеш кишенькове люстро,
А я – із душі пелюстку.
Привезеш мені ніжні квіти,
А я – трохи неба блакиті».
«Привезу із перлів намисто
За любов твою вірну й чисту.
Привезу тобі, мила, перстень –
Повінчаємося на вéсну?!»
16.01.10 р.