Ось ти бачиш, я не змінилась
Зупинитись і те не зуміла.
Я не йму тепер собі віри,
Ось ти бачиш, я не змінилась.
Не кричи мені вслід «мила»
Адже знаєш, я не змінилась.
Повернуся й в обіймах зомлію,
Ось ти бачиш, я не змінилась.
Лиш коли зміню саму себе
І забуду про все і про тебе,
Я скажу тобі твердо «не треба»
Зупинила я саму себе.
І я буду вольна, як птиця
Над тобою у небі кружляти,
І співати: «А я змінилась».
А ти ще не вмієш літати.