Зірка на небі яскраво сіяє
я на неї щоночі дивлюся
вона всі мої мрії знає
я на її сяйво наче молюся:
і загадую різні бажання
і згадую,все,що було,
шлю знайомим зоряні побажання.
І мрію,щоб мене привело
до щастя це небо засіяне зірками,
які так чарують красою,
що хочеться торкнутись руками
і відчути стан справжнього спокою
Цікаво було б потримати
зірку в долонях своїх
адже так хочеться взнати,
як проходить вічність ту них...