Десь там в піднебессі
Прекрасна Олеся
Живе як принцеса
Без горя і бід,
А поруч забутий,
В кайдани закутий,
Німий і нечутий
Ступає в твій слід.
Спокою не має
І мовчки страждає,
Даремно шукає
Він губ пелюстки,
А ти це не чуєш,
Проходиш, гордуєш,
Бездумно руйнуєш
Всі хиткі містки.