Чому на світі
стільки болю,
який кожної миті
дере пазурами чиюсь долю?
Чому душа людська страждає,
від нестерпних хвилювань?
Цього,мабуть, ніхто не знає
проте ніхто не зменшить чиїхось страждань.
А так хочеться в біді
руку комусь свою простягти,
адже,коли погано буде зі мною, тоді,
щоб і мені зміг хтось допомогти.