Голубіє небо голубиним пір'ям
І летять хвилини, наче навісні...
А мені учора тихим надвечір'ям
Синій птах пір'їну залишив в душі.
Розтривожив душу криком журавлиним,
Зорепадом срібним в долю увірвавсь,
Й, стрепенувши крильми, раптом ввись полинув.
І розтанув в сяйві західних заграв.
Лиш лишив дарунок — чу́дну ту пір'їну
Зіткану із неба, із зірок, вітрів,
З місячного світла... І тепер й хвилини
Не дає спокою той вогонь в душі.
Ой ти диво-пташе, де тебе шукати?
Вище хмар полинув до ясних небес...
І чумацьким Шляхом піду я блукати,
Сірим небокраєм в пошуках чудес.
Ой ти казко-пташе, звідки прилетів ти?
Із яких галактик, із яких зірок?
Ти лишив не пір'я — ти залишив мрію,
спокій мій розвіяв крильми ластівок.
Нічка-чарівниця, зорі-жаровиці,
Хай зіб'ю я ноги, та до них доб'юсь.
Обдерусь об терня на життя дорогах —
Від своєї мрії я не відступлюсь!
Небокрай бузковий і сіріє небо.
Перший промінь місяць кине на поріг...
Лиш горить пір'їнка — з мрією у серці
буду крокувать я по своїм житті.
Так я і не зрозумів до кінця, що ж то за мрія у Вас Ясно тільки, що з небом пов"язана. І недосяжна, значить, на все життя.
Тому рекомендую Ан-225 - "Мрію"
Вона одна на весь світ, тому її точно Вам на руки не віддадуть
Marika відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Мрій у мене багато) Ті що більш-менш досяжні (в принципі, теоретично досягнути можна всіх, тільки от на деякі потрібно затратити багато часу та ресурсів), набагато приземленіші, але не зовсім банальні)
А літак мені в руки давати не можна - ми з висотою не дуже дружимо
кажуть, зо "в песимістів збуваються кошмари, а в оптимістів - МРІЇ". а зважаючи на ваш псевдонім, мрії обов"язково збудуться!
Marika відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Спасибі...Знаєте, є таке гарне побажання: хай у вас збудуться всі-всі мрії окрім однієї - щоб було до чого прагнути в житті,- так от - бажаю щоб у вас все було саме так!!!