Як хочеться час призупинить,
Щоб роздивитись життя моменти.
Кохання й радості буття пізнати,
Дитячій сміх й голос їх почуть.
Побачити веселку кольорову
Й відчути дощик на щоці своїй,
Чи яблуні й вишні квіт чудовий.......
Не цінимо ми Землю любу...
Життя минає швидко й невпинно,
А ми не помічаємо краси тієї,
Що нас оточує й соромимося цієї
Щирості, що в кожному схована...
Життя - воно одне, цінуй його,
Кохай, мрій і не втрать свого…