Я не люблю тебе
Я люблю "hennessy" коньяк
Стояти в черзі за білетами на поїзд
Стояти в пробці в грязних кам'яних містах
Стрибати в верх переборовши страх
Я не люблю тебе
Я люблю "hennessy" коньяк
Читати вірші
Клеїти чужі надії
І будувати мрії, є цілком реальні
Прокинутися дома в себе в спальні
І зрозуміти
Я не люблю тебе
Я люблю "hennessy" коньяк
А ще люблю:
Твої я шоколадні поцілунки
Зелені очі
Твій дитячий страх
І ще ловитися на думці
Що я люблю тебе
І зовсім не люблю коньяк!
́