Мої експромти (навіяні творами різних авторів) (продовження 2)
Рекомендую прочитати оригінальні твори цих авторів.
Я зустріла тебе АВТОР: квітка10
Листопад вже минає,
І зима вмить промчиться,
За снігами чекає
Вже весна-чарівниця.
Вона всіх зачарує
Своїм теплим вітанням,
І тобі подарує
Справжнє щире кохання.
А давай… АВТОР: Троянда Пустелі
А давай просто вмиємось свіжим світанком,
І за руки полинемо сонце стрічати,
Як два метелики закружляємо в танку.
Знайте всі: і у дружбі можна літати!!!
Осеннее сомнительное АВТОР: Мантихора
На пороге зима,
В сердце - жаркий огонь.
Я, как прежде, слепа и беспечна.
И опять я одна,
Лишь с подругой луной,
Буду ждать с нетерпением встречи.
Maria грішниця. АВТОР: Настуня Перевозник
Твое имя - моё проклятие -
В моём сердце прожгло клеймо.
Зря от памяти его спрятала...
Все равно!
Комната в три окна АВТОР: Настуня Перевозник
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=224183
можно совру тебе? АВТОР: Ветра
Просто совру тебе:"Мне без тебя не больно.
Солнце в моей душе, в сердце - цветущий рай"
Только обида безжалостно душу мою уколет,
И не позволит, глупая, просто себе соврать.
ГРА АВТОР: Журавка
Давай пограемось в "Коханих":
Ти будеш пристрасним і диким,
Я буду вільна й полум"яна...
Давай пограємось до крику!
Жорстокі ігри. АВТОР: Le Magnifique
Набридло гратися в "Коханих"?
Давай, єдиний мій, благаю,
Ми один одного реально
З тобою щиро покохаєм.
Опять по встречной (27. 11. 2010) АВТОР: Зеленоглазая
Ты если по земле ходить устала,
По радуге попробуй босиком,
Почувствуешь - ты ближе к звездам стала-,
Обнявшись на вершине с ветерком.
НЕ ПРОПАДАЙ… АВТОР: viter07
Розтану я в обіймах тих гарячих,
Холодна ніч залишиться де-інде,
Лише прибій ту пісню нам проплаче,
Якою я колись від тебе піду.
Я прошу, перестань убивать меня снами (14. 12. 2010) АВТОР: Зеленоглазая
Я прошу, перестань убивать меня снами,
Быть кошмаром ночным для смятенной души.
Просто черною кошкой прошла между нами
Эта ведьма-Любовь, заклятье на нас наложив.
Как всё непридуманно АВТОР: Пиранья
Как все непридуманно в жизни
Ведь где-то и жизнь реальна,
Не только в нете капризном
На компе на персональном.
Как все непридумнно грустно,
В душе пауки загнездились
И в сердце глухо и пусто...
А я в самом деле влюбилась...
Август АВТОР: wdtnftdf
Тот Август в подарок тебя преподнес мне
Сентябрь слезами моими умылся,
Октябрь засиял от надежды, как солнце,
Ноябрь поцелуем в Декабрь продлился.
Істина в коханні АВТОР: jaryj
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=229319
Я ЗАЛИШАЮСЬ… АВТОР: viter07
Ти залишайся навіяним сном,
Серця шаленим стуком,
Чаєм із м"ятою,
Терпким вином,
Любим, коханим другом.
Ти залишайся мрією вдень
Згадкою з полуночі.
Знаю, кохаєш, любий, мене,
Та залишитись не хочеш...