Прожитий день як сон,прожитий день як день,
Бо дійсність це не те,що скажеш ти,
Слова-кліше,і те немає значень
Щоб втратити для того щоб знайти
І хай ми лиш забуті небом душі,
Прокляті егоїзмом власних слів
Загублені в тумані,морі,суші
Пропавші безвісті на грані наших снів
Слова-кліше,і те немає значень
Щоб втратити для того щоб знайти,
Останніх поцілунків і пробачень
Достатньо лиш для того щоб піти.....