мистецтво виникає з почуттів,
що ніби промінь, ніби світло сонця.
а почуття... вони живуть в душі.
вони виходять з серця, як з віконця.
як хочеться нам щастя і тепла.
і музику кохання хочем чути,
щоб мелодія в душі була,
яку ніколи нам вже не забути.
*********************
все чувства выражатся в исскустве.
они - как луч, как тёплый свет луны.
душа полна. в ней обитают чувства.
и что с ней будет - знаем только мы.
как хочется нам счастья и тепла.
и музыку любви хотим мы слышать,
хотим, чтоб жизнь была полна
мелодий, что играют свыше.