Що робити в цьому світі?
де все помирає.
Я тільки стала жити,
а тебе не має.
Ти приходиш і зникаєш.
Де ж тебе шукати?
Чи болить мені не знаєш,
хоч і маєш знати.
Та кажу тобі не зможу
крикнути :"лишися"!
Хоч і в серці сильно глодить,
не скажу :"вернися"
Лиш скажу:"Іди на віки,
ми давно не двоє"
Не знайти від горя ліки,
бо воно лиш моє.
І не буду побиватись,
голосно страждати.
За тобою пориватись,
чи тобі прощати.
Тільки стану наче вітер.
Наче ця дитина,
що ховалася за матір,
а тепер людина.
Стану сильною, як промінь.
Він всіх зігріває.
Знаєш,холодно є всім,
як його не має.
А тоді ти зрозумієш,
що мене ще любиш.
Та вернути не зумієш.
Лиш себе ти згубиш.