Гаряче сонце, світло з неба,
Тепло і ніжні промені ясні.
Мені нічого більш не треба,
Коли тебе я бачу уві сні.
Так легко, добре і спокійно,
Коли моя душа з тобою поруч.
Єдина річ – те все так традиційно,
Коли до тебе знов і знов я хочу.
Тебе обняти хочу знову як ніколи,
Зігрітись хочу у твоїх долонях.
Коли побачу, сум мій зникне, може,
Якщо в очах твоїх я не потону.
Радіє серце, як мала дитина,
Коли поблизу мене знову ти.
І я в думках до тебе лину,
Тебе я хочу знову віднайти.
Ховаю сльози у своїй усмішці,
Душа за тобою безтямно болить,
Собі я не знаходжу місця,
Коли думка до тебе летить.