Сонце. А сонця нема.
Сонце, там лиш пустота.
Сонце б зігріло мене,
Та сонце іще не зійде.
Сонце. На небо дивлюсь.
Сонце. Дивуюсь чомусь.
Сонце з’явилось на мить.
За сонцем серце тремтить.
Сонце сховалося знов.
Граємось в хованки мов.
Сонця не можу знайти,
Але за ним маю йти.
Сонце, мій день освіти.
Все, що маю, сонце, це ти.
Сонце, проміння своє не ховай,
Нехай воно грає, нехай.
Сонце, я прошу тебе, засвіти,
Собою, сонце, ти день звесели.
Сонце, проміння пошли ти ясне.
Я дуже, сонце, люблю тебе.