їй так хотілось писати
і огранювати Богом дані таланти
вона сміття виносила з хати
як каріатида атлантів
і байдуже що атланти
і каріатиди – балконів друзяки
вона мріяла про пуанти
і балеринячі паки
її лебеді на озерах
танцювати брейк-данси
ніколи не ставила на "зеро"
і полюбляла станси
запивала каву водою
як і прийнято у віденців
боялась померти молодою
бо досі не побувала у Ніцці
вона не марила днем в Парижі
бо це привілей плебеїв
її коси від народження рижі
приваблювали трансвеститів і геїв
вона мінорно співала у церкві
подражаніє церковному хору
на море їздила виключно в серпні
пишалась що взимку не відлежувала хвора
вона не любила футбол і бокс
і не цікавилась водним поло
та в її сумочці часто жив кокс
і всякі інші заборонені кола
їй плаття з рюшками і панчішки
старанно підкреслювали ознаки статі
вона вчила "украинский" трішки
та замість "до речі" вперто вживала "кстати"
хотіла усіх підкоряти шармом
як Юля з білими косами
та залишалась "крутим парнєм"
"с тропы войны сворачивающей босой"
вона була чоловіком з народження
котрий втомився від свого оточення
і вірив що хрест жіночий
кататись в раю щоночі
довкола куреню з милим
на мерседесі в милі
а потім їй так захотілось прочитати
як знайти милого
котрий би виносив сміття із хати
22/08/2010