Я знову хочу доторкнутись
до твої ласки в самоті.
Не зможу я вже відвернутись,
від того,що є у душі.
Не зможу вирвати кохання,
не зможу втратити надію.
Я ледве стримую бажання.
Про тебе лиш одного мрію.
Тебе одного лиш благаю,
Давай відкинемо думки,
які довіру нам вбивають
І нас ведуть до самоти.
Давай згадаємо лиш ніжність.
І все, що було у житті.
Я вірю-все це буде вічно.
Повір, будь-ласка, в це і ти.
Повір, будь-ласка, і побачиш,
що ти для мене-цілий світ.
Мене ніколи ти не втратиш.
Тільки, будь-ласка, в це повір.