Новітня історія України-2: В тенетах передвиборних ілюзій
Роздають ілюзії на право і наліво.
Сучасне мило, світове ефірне диво –
Не розбереш де правда, де обман…
На справді ці обіцянки красиві
Лиш добре запланований піар.
Майже найперші ми в Європі:
«Значне досягнення», як клопіт –
Що бідність досягла своїх вершин.
Але допоки у супермаркетів є попит –
Не досягли ще крайності низин!
Скрізь політична безпорадність,
а кожен день приносить радість –
Що є що їсти на столі.
Все інше – непотрібна малість.
Життю радіти – допоки ще живі!
Ловці ілюзій! Ви, ж велика сила!
Терплять як гуси, коли їм ріжуть крила.
Приходить час – без крил летять.
Летять у світ, прощай країно мила –
Потрібно гроші зароблять!
Не кожен має цю можливість
і залишається чекати милість;
Ковтати тих ілюзій тонни.
В них гіпнотична чарівливість
і вибір вмить стає законом!
23.10.2010