Скажу одразу - ти мені як рідна
До тебе тягнеться душа
Буває настрій в тебе різний
Без тебе світ як склянка без вина
Я знаю, що сьогодні свято
Мабуть наряджена сидиш
Від друзів привітань прийшло багато
Я впевнений, від радості кричиш
Сімнадцять років ти уже живеш
Що побажати я не знаю
Ти днями вчишся, а вночі ростеш
Залиш тою, яку я знаю