Я так боюся втратити тебе.
Мій страх, здається, вже ніколи не мине.
Твій погляд, очі, усмішка, слова -
Нізащо в світі не забуду я.
Ти не йди, побудь хоч трохи,
щоб серце моє втихло хоч на мить.
Ти залиши хоч поцілунок, хоч би дотик,
бо душа моя, як сонце вже горить.
Ти зачекай, ти не мовчи.
Скажи хоч слово на прощання,
бо вже набридли лиш зітхання.
Ти все ж підеш, я відчуваю.
Я ж залишуся...
не сказавши, що тебе кохаю!