Де ти, моя Доле згубилася?
Куди твій прокладений шлях?
Лишила мене, щоб я билася
Без тебе, мов зв*язаний птах.
Кому твої очі засяяли
І дарять усмішки вуста?
Без тебе я стала звичайною
Без віри й надії в життя.
До кого приходиш незванною
У снах та у мріях ясних?
Мене, наче квітку ізламану,
Лишила в житті без весни.
Мені ти давно вже судилася
В якихсь недосяжних світах.
А ти, моя Доле, згубилася -
Без тебе долаю свій шлях.
Ана Пест відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я зрозуміла, що не так просто знайти свою Долю, свою половинку.Моя десь загубилася і шукає мене десь в іншому місці. Проте,обов"язково знайдеться, адже це Доля. http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=229319